Om Livia


Livia Wanntorp

Hej!

Mitt namn är Livia Wanntorp och jag driver hälsoföretaget “Livia Fitness” som erbjuder främst yoga och träning till mammor men också föreläsningar om dessa ämnen plus i mindfulness och hälsa och kost i allmänhet.

Som Certifierad Viryayoga lärare med över 500 timmars utbildningar (RYT-500) specialiserad i Viryayoga Rehab och i PT- Yoga, erbjuder jag både klasser, kurser och workshops i dessa typer av yoga och i rörlighetsträning samt i Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Virya Strength and Mobility med också i Restorative Yoga och Meditation och Mindfulness.

Tack vare en mångårig erfarenhet och en gedigen utbildning i personlig träning (SAFE Education) med flera specialiseringar såsom Mammamage-träning och funktionell träning, kan jag också erbjuda  anpassad och genomtänkt träning på dina villkor där jag också väver in vardagsmotion och en hälsosam kosthållning; den senaste enligt Svenska Näringsakademien (förre detta Paulúns näringscenter) välkända kostrådgivarutbildning som jag också har gått.

Jag har dessutom en doktorsexamen i systematisk botanik (Biologi) och är Docent vid Stockholms universitet. Jag har tidigare bedrivit botanisk forskning finansierad av Vetenskapsrådet vid Naturhistoriska riksmuseet och Stockholms universitet i många år och min akademiska bakgrund och mina över femton år erfarenhet av pedagogiska uppdrag är garantier för att mina föreläsningar grundar sig på forskningsbaserad evidens.

Vill du komma i form med mig? Hör av dig till: livia.wanntorp@gmail.com.

 

Referenser

 “Ett alldeles fenomenal yogaklass!“, Yogadeltagare

“Efter tio tillfällen med Livia var mina magmuskler i bättre form än de varit på tio år!”, PT-kund

 

Livia

 

Livia Wanntorp

 

Certifierad Virya Yoga lärare (RYT-500), Nordiska Yogainstitutet

Certifierad Personlig tränare (SAFE Education)

Diplomerad kostrådgivare vid Svenska Näringsakademien

Certifierad Mammamage Tränare

Kost- och hälsocoach, Väddö Folkhögskolan